Charm London kompaktní kožené pouzdro na kreditní karty - červená

Produkt Charm London kompaktní kožené pouzdro na kreditní karty - červená z kategorie peněženky od výrobce Charm London najdete na Trikoland.cz za 839 Kč. Celý popis 839 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Jsou časy, kdy nemusíte již nosit celou peněženku, která vám zbytečně zabírá místo v kabelce. Noste svoji oblíbenou designovou malou kabelku a využijte možnost mít svoje karty a doklady bezpečně u sebe. Toto skvělé kožené pouzdro s RFID ochranou se o vše postará. V červeném provedení. 

Toto krásné pouzdro na kreditní karty pochází ze série Union Square od Charm London a je ideální pro nošení karet s sebou. Pouzdro na kreditní karty se skládá z držáku na karty a kapsy na zip. Pouzdro se zavírá na patentku. Zlatá iniciála přední straně dodává pouzdru punc luxusu.

Vlastnosti :

  • Držák karty
  • výsuvní vnitřní pouzdro na karty
  • Kapsa na zip
  • Zapínání na přezku s drukem
  • RFID ochrana proti nežádoucímu načtení karet 
  • dárkové balení - tylový pytlíček

Pouzdro pojme 5-8 karet. 

Materiál uvnitř Polydrill
Vnější materiál Kůže

Rozměry: 10x7x1,5 cm 

charm-london-merkenpagina

Tašky Charm London jsou inspirovány ikonickým britským hlavním městem módy Londýnem. Inspirují se luxusními materiály a typickými modely, které jsou tam k vidění. Módní a stylové dámské tašky z pravé kůže nebo umělé kůže, vyrobené tak, abyste mohli vypadat fantasticky každý den!

 

Vlastnosti produktu

Pro koho:Dámské
Barva:Červená
Materiál:Kůže
Materiál:polydrill
Ean: 8720673085433 Značka: Charm London Prodejce: Ráj triček
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek