Dámská mikina pro fanoušky hudební skupiny Nirvana

Produkt Dámská mikina pro fanoušky hudební skupiny Nirvana z kategorie dámské mikiny od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 719 Kč. Celý popis 719 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tato mikina je zvláštním spojením dvou ikonických světů - světa Simpsonových a světa rockové hudby. Je to zážitek pro každého fanouška hudby, kdo ocení výjimečnou parodii obalu kultovního alba Nevermind od Nirvany. Na přední straně mikiny najdete výrazný potisk, který je naprosto neodolatelný. Bart Simpson, kterého všichni známe a milujeme, se stává středem pozornosti v této parodii. Tento komický a hudebně inspirovaný design zdůrazňuje spojení mezi popkulturou a rockovým světem. Tato mikina je ideálním dárkem pro každého fanouška hudby, zejména ty, kteří si váží kulturního spojení a humoru. Je vhodná nejen pro oslavu narozenin, ale i pro vánoční obdarování, protože v sobě nese esenci dvou legendárních světů - Simpsonových a Nirvany. Oblečte tuto mikinu a buďte součástí tohoto unikátního spojení popkultury a hudby. Bart Simpson v podání parodie na slavné album Nevermind je výjimečným způsobem, jak vyjádřit svůj hudební vkus a zároveň si zachovat humor a originalitu, která činí tuto mikinu tak zvláštní. Nezmeškejte příležitost potěšit hudebního nadšence ve svém životě tímto jedinečným kouskem stylu. Mikina je dostupná v několika barevných provedeních, abyste si mohli vybrat ten, který nejlépe vyjadřuje váš styl. Od tradičních tmavých barev po výrazné a živé odstíny, určitě naleznete tu správnou mikinu pro sebe nebo pro obdarovaného milovníka hudby. Mikina je příjemně měkká, pohodlná a teplá, což ji činí ideálním společníkem pro chladnější dny. Nechte se zahřívat nejen výjimečným designem, ale také příjemným materiálem.

Na našem eshopu můžete standardně koupit mikinu v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě mikiny nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek