Dámská tričko s potiskem kočky - tričko pro milovníky koček

Produkt Dámská tričko s potiskem kočky - tričko pro milovníky koček z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Okouzlujte svět svou láskou ke kočkám prostřednictvím tohoto nádherného trička s realistickým potiskem. Toto triko je nejen pro milovníky koček, ale také pro ty, kteří ocení umění a detailní grafiku. S tímto realistickým potiskem se budete cítit, jako by vaše kočka právě vystoupila z obrazu a dala se na procházku s vámi. Každý detail je pečlivě proveden, od zvlněných vousů až po jemnou texturu kůže. Toto triko není jen o módě, ale také o vášni a oddanosti k těmto tajemným a elegantním tvorům. Pro majitele koček je to opravdu osobní výkřik, který říká: 'Moje kočka je mým společníkem na každém kroku.' Darujte toto triko na narozeniny nebo Vánoce a udělejte svému blízkému milovníkovi koček nesmírně radost. Je to víc než jen oblečení, je to projev úcty k jejich vášni. Kromě toho, toto triko je vynikající volbou pro všechny příležitosti. Můžete ho nosit do práce, abyste svým kolegům ukázali svou vášeň, nebo k posezení s kamarády, kde můžete spolu diskutovat o kráse a záhadách koček. Nehledě na to, kam jedete, toto tričko bude vždy nádherným společníkem a hrdým výkřikem lásky ke kočkám. Oblečte se stylově a vášnivě s tímto nádherným potiskem a nechte svět vidět, jakým způsobem milujete tyto krásné tvory. Váš outfit bude nejen stylový, ale také výjimečný – právě tak, jako vaše pouto s kočkou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek