Dámská volejbalová mikina - dárek pro volejbalistu

Produkt Dámská volejbalová mikina - dárek pro volejbalistu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 719 Kč. Celý popis 719 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám stylovou dámskou mikinu s nadčasovým designem, která je ideálním dárkem pro vášnivé milovnice volejbalu. Tato mikina je nejen elegantní, ale také pohodlná, což ji činí vhodnou pro různé příležitosti, ať už jde o práci, tréninky nebo zápasy. Mikina je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, který poskytuje maximální komfort a pohodlí. Je vhodná pro různé aktivity a zaručuje optimální pohyblivost, což ji činí ideální pro aktivní životní styly. Výrazným prvkem mikiny je potisk v podobě volejbalistky, která zdobí její přední část. Tento detailní a elegantní potisk dodává mikině osobitý charakter a činí z ní výjimečný kousek do každé ženské šatníku. Černá barva mikiny výrazně podtrhne krásu potisku a přitom je univerzální, snadno kombinovatelná s různými outfity. Samozřejmě nabízíme i různé barevné varianty, abyste si mohli vybrat tu, která nejlépe vyhovuje vkusu obdarované osoby. Tato dámská mikina s potiskem volejbalistky je nejen výrazem vášně pro volejbal, ale také stylovým doplňkem, který přinese radost a styl do každodenního života každé volejbalové nadšenkyně. Dopřejte své blízké dar, který zvýrazní její vášeň pro tento sport a dodá sebevědomí při každém vystoupení.

Na našem eshopu můžete standardně koupit mikinu v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě mikiny nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Na mikině Vám také rádi dotiskneme název klubu, jméno nebo číslo.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek