Dámské retro tričko s potlačou znaku Pohraničnej stráže

Produkt Dámské retro tričko s potlačou znaku Pohraničnej stráže z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Otevřete si cestu do minulosti se stylovým retro tričkem s nápisem Červené právo. Je to jako návrat do dob, kdy byly ideály jasné a odvaha plná vášně. Toto triko je omáčkou nostalgie, zakořeněné v dobách, kdy lidé snili o lepším světě, plném rovnosti, solidarity a spravedlnosti. Potisk "Červené právo" na tričku vzbuzuje vzpomínky na dobu, kdy byli lidé hrdí na to, že stáli za svými přesvědčeními a bojovali za spravedlivější zítřky. Je to připomínka ideálů, které stále rezonují v srdcích mnoha. Toto retro triko není jen o módě, je to symbolické vyjádření vašeho respektu k minulosti a jejím bojovníkům. Je to dárek, který přenese vaše blízké do dob hledání spravedlnosti a společné solidarity. Je vhodné pro každého, kdo cítí, že ideály spravedlnosti a rovnosti jsou hodnoty, které bychom měli stále pěstovat. A kam se hodí? Kam jen chcete! Toto triko je jako flexibilní společník. Nosíte jej do práce jako výraz vašeho postoje, ale zároveň je to skvělý outfit pro příjemné posezení s kamarády. Vyprávějte příběhy minulosti, diskutujte o hodnotách a životě, tento kousek historie vám k tomu poslouží jako skvělý průvodce. Takže proč neponořit se do minulosti a neslavit ideály, které se nikdy neztratí?"

Toto triko bude vypadat skvěle v černé barvě, ale vedle nešlápnete ani v jiných tmavších barvách. Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi vám také motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek