Dámské tričko Afghánský chrt v kapsičce - kvalitní tisk a rychlé dodání

Produkt Dámské tričko Afghánský chrt v kapsičce - kvalitní tisk a rychlé dodání z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme ti naše neodolatelné triko s půvabným plemenem Afghánský chrt! Toto triko není jen dalším oblečením, ale malou procházkou s tímto zábavným plemenným potiskem. Co dělá naše triko výjimečným? Afghánský chrt vždy bude s tebou, protože je nošen v malém kapesním potisku! Tento roztomilý Afghánský chrt je připraven vyčnívat z z tvé kapsičky a přinášet úsměv na tvář všem kolem tebe. Jeho veselý výraz a hravý postoj z něj dělají skvělého společníka pro milovníky psů a zábavy. Potisk je vyhotoven s maximální pozorností k detailům, čímž se zajišťuje, že tvůj Afghánský chrt vždy vypadá živý a roztomile. Toto triko není jen stylovým projevem tvé lásky ke psovi, ale také praktickým způsobem, jak mít své oblíbené plemeno s sebou kdekoli jdeš. Je to dokonalý dárek pro všechny milovníky psů, kteří si rádi přidávají trochu legrace do svého každodenního stylu. Berte si své oblíbené plemeno s sebou a buďte připraveni na vlnu úsměvů a radosti!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek