Dámské tričko Anglický špringršpaněl tep- tričko pro milovníky psů

Sleva Novinka
Produkt Dámské tričko Anglický špringršpaněl tep- tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Nosíte ve svém srdci svého domácího mazlíčka? Anglický špringršpaněl je přátelské a věrné plemeno, které činí denně denně radost svému majiteli. Skvělé lovecké plemeno, ale také ideální společník do rodiny. Svého majitele má velmi rád a ochotné plní jeho povely. Pokud máte ve svém okolí někoho kdo vlastní toto plemeno, pak mu toto perfektní dámské triko s potiskem Anglického špringeršpaněla nesmí chybět. Ukažte svému okolí, že svého domácího mazlíčka milujete nade vše. Dámské tričko se perfektně hodí do školy, do práce, k posezení s kamarády – prostě všude kam potřebujete. Skvělý narozeninový nebo vánoční dárek.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek