Dámské tričko Australský ovčák- tričko pro milovníky psů

Produkt Dámské tričko Australský ovčák- tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zachyťte krásu a inteligenci Australských ovčáků prostřednictvím tohoto půvabného trička, které není jen stylovým doplňkem vašeho šatníku, ale také projevem oddané lásky k těmto ohromujícím psům. Kreslený Australský ovčák na potisku představuje věrného společníka s výrazným pohledem a bezvadnou postavou. Toto triko není jen o módě, ale o vyjádření vašeho bezpodmínečného vztahu ke psům. Potisk Australského ovčáka vyniká na bílém nebo černém podkladu, přinášející eleganci a styl do vašeho každodenního oblečení. Pro milovníky psů je toto triko nejen originálním oblečením, ale také výjimečným dárkem na Vánoce, narozeniny nebo jakoukoli jinou příležitost. Každý, kdo miluje tyto úžasné psy, ocení tento zvláštní potisk a výraz lásky k Australským ovčákům. Vytvořte si svůj vlastní styl a oslávte svou lásku ke psům tímto krásným tričkem s Australským ovčákem. Buďte jedineční, buďte styloví, buďte oddáni psím přátelům s tímto úžasným kouskem do vašeho šatníku.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek