Dámské tričko Bígl - tričko pro milovníky psů

Produkt Dámské tričko Bígl - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Oživte váš šatník a oslávte lásku k psím společníkům s naším stylovým tričkem zdobeným kresleným portrétem neodolatelného plemene Bígl. Toto triko není jen o stylu, je to prohlášení vášně k tomuto veselému plemeni, které svým pohledem a charismatem získá srdce všech milovníků psů. Darujte radost svým blízkým s tímto úžasným dárkem na narozeniny nebo Vánoce. Potisk s Biglem na tričku vynikne nejlépe na bílém nebo černém podkladu, což mu dodává stylový a nadčasový vzhled. Je to nejen oblečení, je to projev lásky k plemeni, které se vyznačuje svou hravostí a oddaností. Toto triko není jen módním přírůstkem do šatníku, je to způsob, jak vyjádřit svou vášeň ke psům a zároveň podpořit eleganci a jedinečnost Bíglu. Buďte inovativní, buďte styloví, a darujte něco speciálního - tričko s Biglem, překvapte své blízké a vytvořte nezapomenutelné vzpomínky.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek