Dámské tričko Bostonský teriér - tričko pro milovníky psů

Produkt Dámské tričko Bostonský teriér - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Oživte svůj styl a vyjádřete svou lásku k plemeni Bostonský teriér prostřednictvím tohoto jedinečného trička s půvabným kresleným potiskem. Toto triko není jen o módě, ale o vášni k těmto hravým a charismatickým pejskům. Potisk na tričku zobrazuje kreslený obraz Bostonského teriéra s jeho charakteristickým výrazem obličeje a veselým postojem. Jeho neodolatelný výraz a jedinečné rysy vyniknou na tričkách bílém, černém nebo jiných barvách, čímž přidají vašemu šatníku osobitý a stylový nádech. Toto triko není jen pro majitele Bostonských teriérů; je to také výjimečný dárek pro milovníky psů na narozeniny nebo Vánoce. Je to způsob, jak sdílet radost a lásku k tomuto speciálnímu plemeni s ostatními. Ať už jdete do práce nebo se potýkáte s přáteli, toto triko je skvělým způsobem, jak vyjádřit své vášnivé spojení s těmito malými, ale energickými společníky. Kromě toho, že je skvělým doplňkem do vašeho každodenního stylu, je to také pohodlné a všestranné oblečení, které můžete nosit na různé příležitosti. Nechte svět vidět vaši lásku k Bostonskému teriérovi prostřednictvím tohoto stylového a originálního trička. Buďte hrdí majitelé a zároveň styloví nositelé tohoto výjimečného kousku, který vás bude provázet na každém kroku.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek