Dámské tričko Bretaňský ohař - tričko pro milovníky psů

Produkt Dámské tričko Bretaňský ohař - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Oživte svoj šatník s touto unikátnou potlačou plemena Bretónsky stavač! To je ideálne tričko pre každého milovníka psov, ktorý má rád eleganciu a siluetu tohto plemena. S detailným vyobrazením Bretónskeho stavača, táto potlač prinesie do vášho každodenného štýlu štipku šarmu a oddanosti. Vyberte si svoje obľúbené farby, buď to biela alebo čierna, a nechajte túto nádhernú potlač vyniknúť na každom kroku. Na výber máme aj rôzne varianty farieb, ktoré umožňujú prispôsobenie trička presne podľa vášho vkusu. Toto tričko nie je len štýlovým doplnkom, ale aj skvelým darčekom pre milovníkov psov na narodeniny alebo Vianoce. Vyvolá úsmev na tvári každého, kto ocenia krásu Bretónskeho stavača a jeho jedinečný charakter. Okrem toho je to ideálne tričko na každodenné nosenie do školy. Buďte inšpirovaní a ukážte svoju lásku k plemenu Bretónsky stavač pomocou tohto pohodlného a štýlového oblečenia. Objavte krásu a vernosť tohto plemena každý deň so štýlom a eleganciou!

Na našom e-shope môžete štandardne kúpiť tričko v niekoľkých farbách s rôznou farbou potlače. Ak toužíte po inej kombinácii, farbe trička alebo potlače, určite nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám radi vyhovieme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek