Dámské tričko Cane Corso - tričko pro milovníky psů

Produkt Dámské tričko Cane Corso - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa elegance a síly s naším úchvatným tričkem s potiskem plemene Cane Corso. Je to ideální oblečení pro každého vášnivého milovníka psů, který ocení nádherný charakter a výraz tohoto majestátného plemene. S detailně zpracovaným potiskem, který vynikne na bílém, černém nebo modrém tričku, nabízíme i jiné varianty barev, abyste mohli vyjádřit svůj styl s osobním dotekem. Potisk plemene Cane Corso na tomto tričku není jen obrazem, je to vyjádření oddanosti a krásy tohoto plemene. Bez ohledu na barvu trička, na kterou se rozhodnete, každý detail potisku přichází k životu, zdůrazňující sílu, eleganci a majestátnost Cane Corso. To není jen triko. Je to výjimečný dárek pro všechny vášnivé milovníky psů, kteří ocení spojení krásy s oddaností. Protože život s Cane Corso není jen o procházkách v parku, ale také o silném působení, které přináší tento nádherný pes do našeho života. Kromě toho je to triko, které se hodí pro jakoukoli příležitost. Nosíte jej do práce a nechte svůj styl vyjádřit vašu lásku k plemeni Cane Corso. Nebo ho oblečte na neformální posezení s kamarády, kde můžete sdílet své vášně a vzpomínky na svého věrného společníka. Takže proč kompromitovat styl a pohodlí? Toto triko vám umožní být nejen v souladu s módou, ale také se svou vášní ke psům, především k plemeni Cane Corso. Objevte spojení síly, elegance a lásky ke psům s naším výjimečným tričkem, které je připraveno zdobit váš šatník s nádechem jedinečnosti a nadčasovosti.


Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek