Dámské tričko Flat coated retrívr - kvalitní tisk a rychlé dodání

Produkt Dámské tričko Flat coated retrívr - kvalitní tisk a rychlé dodání z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa elegance a stylu s naším exkluzivním tričkem zdobeným neodolatelným plemenem Flat coated retrívr. Toto triko není jen o módě, je to umělecký projev vášně pro tyto krásné a energické pejsky. Vynikající dárek na narozeniny nebo Vánoce pro každého milovníka psů, který si váží stylu a sofistikovanosti. Potisk Flat coated retrívr, vyhotovený s nejvyšší precizností a detailním zohledněním charakteristik tohoto úžasného plemene, bude poutat pozornost a získávat obdiv. Bílá barva trička perfektně podtrhuje krásu a čistotu tohoto plemene, ale nebojte se experimentovat – i s jinými barvami potisk vynikne skvěle. Toto triko není jen stylovým oblečením, ale také výrazem vášně pro psy a vynikajícím způsobem, jak se s nimi identifikovat. Ať už jdete do práce nebo na posezení s kamarády, toto triko dodá vašemu outfitu eleganci a originalitu. Vyberte si styl a komfort, kombinujte s různými barvami a buďte připraveni na vlnu komplimentů od ostatních milovníků psů. To je nejen tričko, je to umělecký kousek, který vám pomůže vyjádřit vaši lásku ke psům.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,L,XL,2XL,M
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek