Dámské tričko Jezevčík - tričko pro milovníky psů

Produkt Dámské tričko Jezevčík - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Oslavte svou lásku k plemeni Jezevčík tímto úžasným tričkem s kresleným potiskem, který zachycuje neodolatelný šarm a inteligenci tohoto úžasného psa. Je to skvělý způsob, jak vyjádřit své pouto s tímto energickým a věrným plemenem. Potisk na tričku zobrazuje kreslený portrét Jezevčíka, zdůrazňující jeho charakteristické rysy, od živých očí plných inteligence po jeho krásnou srst. Je to jako malé umění, které nesete s sebou a vyjadřuje vaši lásku k tomuto plemeni. Potisk bude vynikat na tričkách bílém, černém nebo jiných barvách, přidávajíc vašim outfutem jedinečný a stylový dotek. Toto triko není jen pro majitele tohoto plemene; je to také výjimečný dárek pro milovníky psů na narozeniny nebo Vánoce. Je to způsob, jak potěšit a překvapit své blízké, kteří sdílejí váš entuziasmus pro tyto ohromující a hravé psy. Kromě toho, že je ideální pro neformální příležitosti, můžete jej nosit i do práce, protože jeho univerzální design činí z tohoto trička skvělý společník na každodenní nošení. Vyjádřete svou lásku k Jezevčíkovi a udělejte si radostný výběr s tímto tričkem, které zdůrazňuje půvab a živelnost tohoto úžasného plemene. Buďte hrdý majitel a ukažte svou oddanost tomuto speciálnímu psímu druhu, kdekoli se nacházíte.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,L,XL,2XL,M
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek