Dámské tričko Kočka a pes - vtipné tričko pro milovníky zvířat

Produkt Dámské tričko Kočka a pes - vtipné tričko pro milovníky zvířat z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto vtipné tričko je jistým způsobem jako zrcadlo naší doby – s potiskem kočky a psů, kteří se rozhodli udělat selfie. Jejich tváře vyjadřují naprostý zmatek a nejistotu, což vytváří skvělý kontrast k textu na tričku: 'Not sure how we got here.' Toto triko je přesně ten druh humoru, který zlomí lidi do smíchu. Je to výborný způsob, jak ukázat svůj smysl pro humor a schopnost narážet na situace, které někdy mohou být tak absurdní, že si ani neumíme vysvětlit, jak jsme se v nich ocitli. Kočka a pes na tričku dodávají tomuto designu osobitý kouzlo a komický příběh, který v sobě nosí. Jejich zmačkané čelo a překvapený výraz jen ještě umocňují vtip trička. Je to opravdu výjimečný způsob, jak ukázat svůj smysl pro humor a přilákat pozornost svým originálním oblečením. Toto triko je skvělým dárkem pro všechny, kteří milují humor a zvířata. Je to také výborný způsob, jak vyjádřit svůj vlastní smysl pro absurditu a nejistotu světa kolem nás. Toto vtipné triko je ideálním doplňkem ke tvému stylu a postojem k životu. Nezapomeň si ho dnes objednat a nech všechny kolem sebe smát se spolu s tebou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:XS,S,L,XL,2XL,3XL,M
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek