Dámské tričko Los - tričko pro milovníky zvířat

Produkt Dámské tričko Los - tričko pro milovníky zvířat z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zvolte si přírodní styl se zvěračím šarmem! Naše nejnovější kolekce triček přináší do vašeho šatníku dávku divočiny s nádherným potiskem losa. Pro milovníky zvířat a přírody je toto triko neodolatelnou volbou, která okamžitě připomene krásu a sílu divokého světa. Je na čase vyjádřit svou lásku k přírodě a zvířatům stylovým způsobem. Naše triko s potiskem losa je dokonalou kombinací stylu a přírodního svěračího designu. Je ideálním dárkem na narozeniny či Vánoce pro vaše blízké, kteří sdílejí vaši vášeň pro životní formy. Navíc, můžete si být jisti, že naše tričko je vyrobeno s nejvyšší péčí o detaily a kvalitu. Použitý materiál je příjemný na dotek a pohodlný pro nošení, což vám umožní cítit se dobře a stylově zároveň. Jeho kvalitní provedení zaručuje dlouhou životnost a neustálé potěšení z jeho nošení. Nenechte si ujít příležitost vyzvednout svůj šatník o kousek syté barvy a energie divočiny! Naše triko s potiskem losa je krásnou kombinací umění a přírody, která vám poskytne unikátní stylový výraz. Staňte se součástí přírodního dobrodružství s naším úžasným tričkem už dnes!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Natural 100 B&C
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek