Dámské tričko Medved - tričko pro milovníky zvířat

Produkt Dámské tričko Medved - tričko pro milovníky zvířat z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa pestrosti a stylu s naším úžasným tričkem s potiskem barevného medvěda! Pro všechny milovníky zvířat je toto tričko nejen způsobem, jak vyjádřit svou lásku k přírodě a divoké kráse, ale také módním prohlášením, které jistě přiláká pohledy a zanechá dojem. S jeho barevným potiskem medvěda se budete cítit jako součást přírody, procházející se lesem s tímto nádherným tvorem. Bez ohledu na to, zda jste skutečným milovníkem divokých zvířat nebo si jen obdivujete jejich krásu, toto triko je ideálním způsobem, jak vyjádřit váš zájem a respekt vůči přírodě. Ale to není všechno! Toto triko není jen módním prohlášením, je také praktickým oblečením pro každý den. Ať už jde o práci, volný čas nebo společenské události, toto triko je vždy správnou volbou. Jeho pohodlný materiál a stylový design jej dělají skvělým doplňkem ke každému outfitu. A co víc, je to také skvělý dárek pro vaše blízké, ať už jde o narozeniny nebo Vánoce. Pro každého, kdo má rád přírodu a zvířata, bude toto triko milým překvapením, které jim připomene jejich vášeň a lásku k divoké kráse. Tak proč čekat? Dejte své šatní sbírce novou dávku barev a stylu s naším barevným tričkem s potiskem medvěda. Buďte připraveni na dobrodružství a styl s tímto úžasným kouskem oblečení, který jistě přinese radost a pozitivní energii do vašeho každodenního života.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Military - 69
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek