Dámské tričko Nohejbal - skvělý dárek pro milovníky nohejbalu

Produkt Dámské tričko Nohejbal - skvělý dárek pro milovníky nohejbalu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Ohromte své přátele na hřišti s naším stylovým tričkem pro milovníky nohejbalu! S potiskem dvou hráčů v akci, toto triko je skvělým způsobem, jak vyjádřit váš zájem o tento dynamický sport a ukázat svůj talent na hřišti. Naše potisk zachycuje intenzitu a energii nohejbalu. Dvojice hráčů zobrazuje pohyb a dovednost, kterou tato hra vyžaduje. S každým pohybem se zdá, že míč letí přes hřiště, přičemž hráči se soustředí na každý úder a obranu. Tento design je inspirací pro každého hráče, který miluje rychlé tempo a adrenalin nohejbalu. Naše triko je nejen stylové, ale také pohodlné a kvalitní. Bezvatriko garantuje rychlé doručení, takže máte jistotu, že vaše triko dorazí včas na speciální událost. Kvalitní provedení zajišťuje, že tričko bude odolávat náročným pohybům na hřišti a mnohým praní, což jej činí ideálním dárkem pro nadšené hráče nohejbalu. Narozeniny, Vánoce nebo jiná speciální příležitost – toto triko je skvělým dárkem pro každého, kdo miluje nohejbal a chce vyjádřit svou vášeň pro tento vzrušující sport. Ať vaše oblíbené hráčské duo zesíťuje na hřišti i mimo něj v tomto úžasném a stylovém tričku!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek