Dámské tričko pro cestovatele - srdeční tep a karavan

Produkt Dámské tričko pro cestovatele - srdeční tep a karavan z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vybírat se na dobrodružství, cestování a objevování nových míst je pro vás víc než jen zálibou – je to váš životní styl. A naše triko s potiskem srdečního tepu a karavanu je výrazem vaší vášně pro dobrodružství na kolech. Je to víc než jen oblečení, je to výraz vašeho ducha dobrodruha a nekonečného toužení objevovat svět. Na přední straně trička naleznete originální potisk, který kombinuje dva důležité prvky vašeho života. Prvním je srdečný tep – symbol vašeho nadšení pro dobrodružství a radost, kterou cítíte při cestování. Druhým je karavan – váš věrný společník na cestách, váš dům pro všechny ty nezapomenutelné okamžiky a místa, která jste objevili. Tento potisk není jen dekorativním prvkem, je to výraz vašeho srdce, které bije pro cestování. Toto triko není jen pro vás, je to také skvělý dárek pro všechny dobrodruhy a milovníky cestování ve vašem životě. Bez ohledu na to, jestli je to k narozeninám, Vánocům nebo jinému speciálnímu dni, tento originální kousek oblečení bude výborným překvapením pro ty, kteří cítí stejnou vášeň pro cestování. Je to víc než jen móda, je to výrok o tom, kdo jste a co máte rádi. Nechte svět vidět váš srdeční tep, který bije pro cestování, a buďte připraveni na nová dobrodružství se stylem.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek