Dámské tričko pro fanoušky skupiny Nirvana - Bart

Produkt Dámské tričko pro fanoušky skupiny Nirvana - Bart z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tričko s hudební legendou Kurtem Cobainem, který byl americkým zpěvákem a zakladatelem grungeové skupiny Nirvana. Kurt Cobain se narodil roku 1967, jeho první kapela měla název Fecal Matter ale neprosadila se a tak jeho druhou a tentokrát už úspěšnou skupinou byla již zmíněná Nirvana. Kurt Cobain je autorem drtivé většiny skladeb Nirvany a jejich nejúspěšnější album nese název Nevermind. Zpěvák byl těžce závislý na heroinu, který ho roku 1994 stál i život, kdy Cobaina našli mrtvého s prostřelenou hlavou a smrtelnou dávkou drogy v těle. Tričko pro fanoušky skvělého zpěváka a kytaristy, bude skvělým dárkem na Vánoce nebo k narozeninám. 

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.



Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:XS,S,L,XL,2XL,3XL,M
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek