Dámské tričko pro milovníky psů s potiskem Vymarský ohař - skvělý dárek

Produkt Dámské tričko pro milovníky psů s potiskem Vymarský ohař - skvělý dárek z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Oslovte srdce milovníků psů tímto ohromujícím tričkem s nádherným potiskem Výmarského ohařu - dárkem, který přináší radost a štěstí na narozeniny, Vánoce nebo kdykoliv, kdy chcete potěšit blízkou duši. Toto triko je víc než jen kousek oblečení. Je to projev vašeho porozumění a hlubokého připoutání ke psovi – vašemu věrnému příteli. Nezáleží, jestli je to pro vánoční radost nebo narozeninové překvapení, toto triko přinese úsměv na tvář každému, kdo ho dostane. Pro milovníky psů není nic důležitějšího než připomínat si jejich úžasného společníka, a toto triko to dělá s elegancí a stylem. Nechte toto triko s potiskem Výmarského ohařů mluvit za vás. Je to dárek, který přináší do života tolik radosti a lásky, jakou přináší samotný váš věrný psí společník. Je to způsob, jak projevit, že váš dárek je mnohem víc než jen materiální předmět – je to výraz lásky ke psům a vašemu obdarovanému.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek