Dámské tričko Puma - tričko pro milovníky zvířat

Produkt Dámské tričko Puma - tričko pro milovníky zvířat z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto nádherné triko nese s sebou krásu přírody a zvířat do vaší šatní kolekce. Jeho zajímavý design zobrazuje kreslenou pumu, která pohodlně sedí na stromě. Tento motiv je nejen krásný, ale také symbolizuje spojení mezi přírodou a divokými zvířaty. Triko je vyrobeno z kvalitního materiálu, který je pohodlný na nošení a zároveň odolný. Jeho měkká tkanina a stylový střih zajišťují komfort po celý den. Bez ohledu na to, zda jej nosíte na běžné dny, nebo na speciální příležitosti, toto triko vám dodá stylový vzhled. Pro milovníky zvířat a přírody je toto triko skvělým způsobem, jak vyjádřit svou lásku k divokým zvířatům a přírodě. Je to unikátní způsob, jak zdůraznit své spojení s přírodou a zároveň nosit originální design. Toto triko je vhodné jako dárek na narozeniny, Vánoce nebo kdykoli chcete někoho potěšit. Je to skvělý způsob, jak obdarovanému ukázat, že si vážíte jejich záliby v přírodě a divokých zvířatech. Objednejte si toto krásné triko s potiskem kreslené pumy a nechte svou lásku k přírodě a zvířatům vyniknout ve stylu. Darujte jej na nezapomenutelný dárek a udělejte někoho šťastným!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek