Dámské tričko s červenou pandou - krásný barevný motiv s plnými barvami

Produkt Dámské tričko s červenou pandou - krásný barevný motiv s plnými barvami z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto dámské tričko s potiskem Pandy červené je kombinací pohodlí, stylu a zábavy. Dámské triko je ideálním doplňkem do šatníku. Potisk s motivem Pandy červené je jemný, ale zároveň výrazný, přilákající pozornost a působící velmi živě. Obraz Pandy  je barevně bohatý, zahalíte se do nádherné červené barvy a přitom se stanete centrem pozornosti. Tento potisk přidává šmrnc a osobnost každému oblečení. Dámské triko s potiskem Pandy červené je ideálním doplňkem do vašeho šatníku, který dodá vašim outfitům dávku originality, veselosti a zábavy. Buďte jedinečná a nechte Pandy vstoupit do vašeho života s tímto úžasným tričkem! Panda je známá svým roztomilým vzhledem a symbolem ochrany ohrožených druhů, budete mít s tímto tričkem nejen krásný outfit, ale také se stane zastáncem ochrany přírody.

Trička jsou k dispozici v 10 různých barvách, takže můžete vybrat tu nejvhodnější pro vás. Materiál triček je kvalitní bavlna, což zaručuje pohodlí a prodyšnost. Tento produkt je skvělým dárkem pro vaše kamarádky, sestru nebo kolegyni. Buďte originální a překvapte krásným tričkem s pandou!

Pokud by se vám líbila jiná velikost nebo barva trička a potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek