Dámské tričko s motivem Harley-Davidson

Produkt Dámské tričko s motivem Harley-Davidson z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dámské triko s potiskem Harley Davidson je stylový kousek oblečení pro milovnice motorek a stylu. Toto dámské tričko je inspirováno kultovní značkou Harley Davidson, známou pro své ikonické motocykly a rebelantský styl. Jeho design a potisk výrazně vystihují charakter značky. Na přední části trička je výrazný potisk s logom Harley Davidson, které je ikonou motocyklové kultury. Potisk zachycuje charakteristický znak značky, jako jsou křídla a písmena Harley Davidson, čímž dodává tričku autentický vzhled. Toto dámské triko je ideální pro ženy, které se identifikují s duchem svobody, dobrodružství a vášně pro motocykly. Jeho stylový vzhled a pohodlnost dělají z tohoto kousku oblíbenou volbu pro každodenní nošení s prvky rebelské elegance. Toto triko se značkou motorky je skvělým doplňkem pro procházky na Vaší Harley, ale i pro každodenní nošení třeba do práce.

Toto triko bude vypadat skvěle v černé barvě, ale vedle nešlápnete ani v jiných tmavších barvách. Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi vám také motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:XS,S,L,XL,2XL,3XL,M
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek