Dámské tričko s potiskem Anglický Kokršpaněl - vtipné tričko

Produkt Dámské tričko s potiskem Anglický Kokršpaněl - vtipné tričko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa elegance a neskutečné krásy s tímto exkluzivním tričkem s potiskem Anglického špringeršpaněla. Pro všechny, kteří mají rádi tuto nádhernou plemennou kategorii, je to víc než jen tričko – je to umělecký projev lásky k těmto úžasným psům, který zdobí váš osobní šatník. Přední strana trička je zdobena detailně zpracovaným portrétem Anglického špringeršpaněla, zachycujícím jejich charakteristické rysy a neodolatelný výraz obličeje. Každý rys je vypracován s ohromující precizností, což činí tento potisk jedinečným a nesmírně atraktivním. Pokud hledáte dárek pro vašeho milovaného člověka nebo přítele s láskou ke špringeršpanělům, toto triko je tím pravým darem pro vás. Kromě estetiky poskytuje toto triko také pohodlí a trvanlivost. Materiál je příjemný na dotek, pohodlný pro nošení a odolný vůči každodennímu opotřebení. Takže nejenže vypadáte skvěle, ale cítíte se také pohodlně a sebevědomě. Toto triko není jen o módě, ale také o vyjádření vašeho srdce a vášně pro Anglické špringeršpaněly. Nošením tohoto trička se nejen vyznačujete svou láskou k plemeni, ale také přidáváte svou podporu a vášeň do každodenního stylu. Je to nejen o tom, jak vypadáte, ale také o tom, kdo jste. Dávejte do svých svátků nebo speciálních příležitostí nádech elegance a lásky k plemenům s tímto speciálním tričkem s potiskem Anglického špringeršpaněla. Dárek, který nejenže osloví všechny milovníky psů, ale také vyjádří vaši lásku k tomuto speciálnímu plemeni.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek