Dámské tričko s potiskem delfína - skvělý dárek pro milovníky zvířat

Produkt Dámské tričko s potiskem delfína - skvělý dárek pro milovníky zvířat z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto nádherné dámské tričko s potiskem delfína je ideální pro všechny milovníky zvířat. Jeho design je jednoduchý, ale zároveň působí elegantně a sofistikovaně. Na přední straně trička se nachází realistický potisk delfína, který působí téměř živočišně. Jeho elegantní pohyb a hladkost jeho postavy je zachycena s důrazem na detail. Toto triko je nejen módním doplňkem, ale také výrazem lásky a respektu vůči těmto úžasným mořským tvorům. Je skvělým narozeninovým dárkem pro kamarádku, mámu, sestru nebo kdokoli, kdo ocení krásu přírody a miluje zvířata. Vyjádřete svou lásku k delfínům a darujte jim toto úžasné triko, které jim umožní nosit jejich vášeň se stylem a hrdostí. Triko je vyrobeno z kvalitních materiálů, které zaručují pohodlný a měkký pocit na těle. Jeho střih je stylový a přizpůsobený ženské postavě, čímž podtrhuje její krásu. Potisk perfektně vynikne na černém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek