Dámské tričko s potiskem Kokršpaněl - vtipné tričko

Produkt Dámské tričko s potiskem Kokršpaněl - vtipné tričko z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Když přijde čas na vybírání dárku pro vašeho přítele, který je nadšeným milovníkem psů, není lepší způsob, jak ho potěšit, než originálním tričkem s jeho oblíbeným plemenem. A pokud je jeho favoritem plemeno Kokršpaněl, tak jsme tady pro vás s tímto fantastickým dárkem na narozeniny nebo Vánoce! Toto triko se vzorem Kokršpaněla je projevem vašeho ohleduplného přístupu k jeho zálibě v těchto nádherných pejscích. Plemena Kokršpaněl jsou známá svou přátelskou povahou a laskavým chováním, a toto triko vystihuje jejich krásu a šarm. Je k dispozici v různých barevných variantách, takže si můžete vybrat tu, která nejlépe vyhovuje stylu obdarovaného. Bez ohledu na barvu trička bude vzor Kokršpaněla vynikat a potěší oko každého, kdo ho uvidí. Toto triko je nejen vkusným a osobním dárkem pro milovníka Kokršpanělů, ale také projevem vaší péče a ohleduplnosti vůči jeho zálibě.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek