Dámské tričko s potiskem koťátka v oblečku - tričko pro milovníky koček

Produkt Dámské tričko s potiskem koťátka v oblečku - tričko pro milovníky koček z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto roztomilé tričko s potiskem koťátka v oblečku je skutečným kouskem radosti pro všechny milovníky zvířat. Je to dokonalý dárek pro vánoční svátky, narozeniny nebo kteroukoli příležitost, když chceš potěšit někoho, kdo zbožňuje kočky. Potisk koťátka v oblečku okamžitě nádherným způsobem zdůrazňuje krásu a roztomilost kočičích přátel. Jejich nevinný výraz a oči plné zvědavosti potěší každého, kdo na triko pohledně. Kotě v oblečku dodává tomuto designu špetku hravosti a šarma, což činí toto triko opravdu osobitým. Triko je vyrobeno z kvalitního materiálu, který je nejen pohodlný na nošení, ale také odolný, aby přežilo mnoho radostných okamžiků. Jeho střih je šitý tak, aby padl skvěle na postavu a zdůraznil její krásu. Daruj toto triko milovníkovi zvířat a udělej mu radost ve stylu. Je to skvělý způsob, jak vyjádřit svou lásku ke kočkám a zároveň mít vždy u sebe svého malého společníka. Toto triko je skvělým způsobem, jak přenést svou vášeň ke zvířatům do svého každodenního stylu. Nečekej na speciální příležitost, protože dárek, jako je toto roztomilé koťátko v oblečku na tričku, může potěšit kdykoli. Objednej si ho ještě dnes a udělej někoho šťastným s tímto krásným a roztomilým dárkem.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek