Dámské tričko s potiskem Labradorský retrívr - tričko pro milovníky psů

Produkt Dámské tričko s potiskem Labradorský retrívr - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tričko s potiskem plemene Labradorský retrívr je víc než jen oblečení – je to výraz lásky k jednomu z nejoblíbenějších a nejlaskavějších psů na světě. Toto triko není jen dárek, ale také projev oddanosti k této neskutečné plemeni, jehož laskavost a věrnost nám každý den přinesou radost. Je to ideální dárek pro milovníky psů, kteří ve svém srdci nesou lásku k Labradorským retrívrům. Design trička je zohledněním všech charakteristik Labradorského retrívra – jeho veselého výrazu, inteligentních očí a přátelské povahy. Potisk je precizní a jasně vynikne na bílém i černém podkladu, přinášeje do vašeho šatníku naději a radost. Chcete-li se vyjádřit kreativně, nabízíme také různé barevné varianty, abyste si mohli vybrat tu, která nejlépe odráží váš styl. Toto triko není omezeno na konkrétní příležitosti, protože se hodí pro každý okamžik vašeho života. Je vhodné k nošení do práce, kde si můžete s radostí připomenout svého věrného společníka, ale stejně dobře poslouží k neformálnímu posezení s kamarády, kde se můžete podělit o svou lásku k Labradorskému retrívru. Toto triko není jen o módě, ale také o pohodlí. Jeho měkký materiál a šití zajišťují, že se budete cítit pohodlně a sebevědomě. Je to oblečení, které nese v sobě příběh lásky ke psům a spojení s touto úžasnou plemenitou rasou. Jako dárek pro milovanou osobu na narozeniny nebo Vánoce toto triko se zobrazením Labradorského retrívra zaručeně přinese úsměv na tvář. Je to něco víc než jen materiální dar – je to vyjádření hlubokých citů a vášně k těmto nádherným psům. Vlastněte kus oblečení, který nejenže zdobí váš šatník, ale také šíří lásku a pozitivitu. Získejte toto exkluzivní tričko s potiskem Labradorského retrívra a nechte svět vidět, že vaše láska k tomuto plemeni je hrdá a nespočitatelná.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek