Dámské tričko s potiskem Lišky a podzimu

Produkt Dámské tričko s potiskem Lišky a podzimu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto vánoční tričko s potiskem vína ve vánoční čepici je přesně tím, co potřebuješ, abys udělal vánoční večírek ještě veselejší a výjimečnější. Jeho nádherný design je plný vánočního ducha a radosti a výrazně přispívá k vytvoření skvělé atmosféry na vánočním večírku. Potisk vína, které má na sobě vánoční čepici, je roztomilým a zábavným způsobem, jak vyjádřit svou lásku k vínu. Nápis Drink and be merry na tričku podtrhuje náladu svátků a povzbuzuje k tomu, abychom si užili ve všech smyslech. Triko je vyrobeno z kvalitního a pohodlného materiálu, což znamená, že jej budeš moci nosit celý večer bez omezení pohybu. Jeho střih je šitý tak, aby vypadal dobře a působil stylově, což je důležité pro každý vánoční večírek. Toto triko není jen o oblečení, ale také o vytváření atmosféry a sdílení radosti s ostatními. Je to skvělým způsobem, jak ukázat svůj entuziasmus pro vánoční oslavy a zároveň učinit vtipné a stylové prohlášení. Pokud chceš na vánočním večírku vyniknout a pořídit si místo s nejlepší náladou, toto vánoční tričko je ideální volbou. Tak neváhej a přidej ke svému vánočnímu outfitu špetku stylu a humoru. Objednej si ho ještě dnes a připrav se na vánoční zábavu s tímto vtipným a vánočním tričkem!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek