Dámské tričko s potiskem Návštěvníci expedice Adam 84 - inspirované filmem Návštěvníci

Produkt Dámské tričko s potiskem Návštěvníci expedice Adam 84 - inspirované filmem Návštěvníci z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto tričko vás zavede do tajemného světa filmu "Návštěvníci" a jeho nezapomenutelného hledání deníku Adama Bernaua. S motivem, který evokuje sci-fi atmosféru filmu, budete mít pocit, že jste součástí této neuvěřitelné cesty za poznáním a záhadami z jiného světa. S tímto tričkem budete připraveni na dobrodružství, která zahrnují záhadné stopky, neuvěřitelné technologie a tajemství, která zanechala Adam Bernau. Vyjádřete svou vášeň pro sci-fi a tuto kultovní filmovou sérii s tímto jedinečným tričkem. Získejte tričko a připojte se k hledání deníku Adama Bernaua, který může odhalit tajemství, která změní náš svět! Triko je skvělým dárkem na narozeniny, Vánoce nebo jen tak pro radost. Potisk perfekně vynikne na bílém nebo černém tričku, ale určitě nešlápnete vedle ani s jinou barevnou variantou. Triko se perfektně hodí do práce, k posezení s kamarády, do kina – prostě všude kam potřebujete.

Triko je k dostání v několika variantách. Pokud by jste chtěli jinou barvu trika nebo potisku, napište nám na email info@beztvatriko.cz.

Vlastnosti produktu

Barva:Zelená
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek