Dámské tričko s potiskem Německý krátkosrstý ohař - vtipné tričko

Produkt Dámské tričko s potiskem Německý krátkosrstý ohař - vtipné tričko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Oživte svou lásku ke psům a oslávte krásu Německého krátkosrstého ohařu s naším exkluzivním tričkem! Pro všechny milovníky psů je toto triko nejen stylovým doplňkem, ale také vyjádřením oddanosti k tomuto výjimečnému plemeni. Potisk Německého krátkosrstého stavěče zdobí toto triko s elegancí a nadčasovým šarmem. Jeho jemný materiál není jen příjemný na nošení, ale také vynikajícím způsobem, jak vyjádřit svou lásku k těmto věrným společníkům. Náš design je nejen módním prohlášením, ale také výjimečným dárkem pro všechny, kteří milují psy, a zejména Německé krátkosrsté ohařy. Ať už je to narozeniny nebo Vánoce, toto triko přinese radost každému, kdo ocení jeho styl a eleganci. Svým univerzálním designem se triko hodí do každé příležitosti. Buďte styloví v práci nebo si užívejte pohodlí k posezení s kamarády. Nenechte ujít příležitost vyjádřit svou lásku k Německému krátkosrstému ohařovi a oslávte tuto výjimečnou plemennou krásu s naším speciálním tričkem. Vytvořte si svůj vlastní styl a sdílejte svou vášeň pro psy s tímto neodolatelným kouskem do vaší kolekce!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek