Dámské tričko s potiskem plemene Belgický ovčák Tervuren s volitelným jménem

Produkt Dámské tričko s potiskem plemene Belgický ovčák Tervuren s volitelným jménem z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tričko můžeš koupit ve verzi se jménem pejska nebo bez jména. Pokud chceš doplnit jméno, napiš nám jej do poznámky. Triko se jménem je pak o 50 Kč dražší. Pozor trička s vlastním jménem nelze vyměnit nebo vrátit.

Oživte svůj šatník s naším exkluzivním tričkem s potiskem plemene Belgický ovčák Tervuren! Ideální dárek pro vašeho oblíbeného milovníka psů na narozeniny nebo Vánoce. S dostupnými variantami barev, včetně modré, bílé a černé, si můžete vybrat tu, která nejlépe podtrhne detaily tohoto úžasného potisku. Belgický ovčák Tervuren, známý svou inteligencí a oddaností, je skvělým společníkem pro každou rodinu. S jejich energií a ochranářské povahou se stanou nepostradatelnými členy vašeho domova. Belgičtí ovčáci mají charakteristický vzhled s hustou srstí a vyváženou postavou, která nezůstane nezaznamenána.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek