Dámské tričko s potiskem plemene Francouzský buldoček

Produkt Dámské tričko s potiskem plemene Francouzský buldoček z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Oživení vaší vášně pro francouzského buldočka v jednom úžasném tričku! Pokud milujete tyto šarmantní a rozkošné pejsky, pak je toto triko pro vás. Vyznačuje se krásným barevným potiskem francouzského buldočka, který se mihne na vašem tričku s takovou energií a stylem, že se budete cítit, jako byste ho měli stále u sebe. Toto triko není jen o stylu, ale také o projevu vaší lásky k tomuto jedinečnému plemeni. Každý, kdo sdílí vaši náklonnost k francouzským buldočkům, ocení tento potisk a jeho nádherný detail. Máte jedinečnou příležitost ukázat světu, jak jste hrdý na svého věrného společníka. Ale to není všechno - toto triko je vhodné pro různé příležitosti. Ať už jedete do práce, na setkání s kamarády nebo jen na procházku, toto triko je vždy správnou volbou. S ním nebudete jen styloví, ale také připraveni vyjádřit svou vášeň pro pejsky francouzského buldočku. Dárek pro vás samé nebo pro jiné milovníky pejsků - toto triko je vždy trefou do černého!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek