Dámské tričko s potiskem plemene Lapinkoira - tričko pro milovníky psů

Produkt Dámské tričko s potiskem plemene Lapinkoira - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Podívejte se na toto ohromující dámské tričko s potiskem plemene Lapinkoira, které je dokonalým dárkem pro všechny milovníky psů. Lapinkoira je původní finské plemeno, známé svojí majestátní krásou, inteligencí a oddaností. Na přední straně je potisk zobrazující věrný portrét Lapinkoira, zdůrazňující jeho krásu a charakteristické znaky. Toto triko je skvělým způsobem, jak projevit váš obdiv k tomuto nádhernému plemeni. Jeho stylový design ho činí vhodným k nošení při jakýchkoli příležitostech – ať už jde o procházku se psem, setkání s přáteli nebo prostě relax v pohodlí domova. Lapinkoira, také známý jako lapphund je původní plemeno psů pocházející z Finska. Toto plemeno je velmi oblíbené mezi milovníky psů nejen pro svou krásu, ale také pro své skvělé vlastnosti. Lapinkoira je známý svou vysokou inteligencí a schopností rychle se učit. Jsou to skvělí společníci, věrní a oddaní svým majitelům. Jsou také skvělými strážci, protože mají přirozený instinkt chránit svoji rodinu a svůj domov. Takže pokud hledáte dokonalý dárek pro vašeho milovaného milovníka psů, toto dámské triko s potiskem plemene Lapinkoira je ideální volba. Udělejte ho šťastným a nechte ho vyniknout se svou láskou k tomuto úžasnému plemeni.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko několika i barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek