Dámské tričko s potiskem rockové kapely Guns N' Roses - parádní tričko s kvalitním potiskem

Sleva Novinka
Produkt Dámské tričko s potiskem rockové kapely Guns N' Roses - parádní tričko s kvalitním potiskem z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám dámské tričko s neodolatelným motivem legendární kapely Guns'n Roses. Toto tričko je pro všechny nadšence rockové hudby a fanoušky této ikonické skupiny. Vyražte do světa s elegancí a vkusem, které propojuje styl a hudbu. Tričko je vyrobeno z vysoce kvalitního a pohodlného materiálu, který vám poskytne příjemný pocit na každém kroku. Jeho design zobrazuje ikonické logo Guns'n Roses se slavnými stříbrnými pistolemi a růží, které symbolizují sílu, vášeň a nezapomenutelný hudební zážitek. Svěží černá barva trička je výrazem vašeho jedinečného stylu a dodává vám sebevědomí, ať už ho nosíte na koncert, na festival nebo při každodenním nošení. Tričko je ideální kombinací moderního designu a nostalgie po rockové éře. Bude to vynikající doplněk do vaší kolekce oblečení a zaručeně upoutá pozornost ostatních fanoušků. Nechte svět vědět, že jste pravým fanouškem Guns'n Roses a nechte tento legendární motiv rozzářit vaše tričko. Objednejte si pánské tričko s motivem Guns'n Roses ještě dnes a přineste do svého života dávku rockové vášně a stylu, který nikdy nevyjde z módy.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:XS,S,L,XL,2XL,3XL,M
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek