Dámské tričko s potiskem rockové kapely The Rolling Stones - parádní tričko s kvalitním potiskem

Produkt Dámské tričko s potiskem rockové kapely The Rolling Stones - parádní tričko s kvalitním potiskem z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám to nejlepší dámské tričko pro fanoušky rockové legendy - The Rolling Stones! Potisk na přední straně trička představuje ikonické logo kapely, které je okamžitě rozpoznatelné všemi fanoušky. Tričko je vyrobeno z kvalitního materiálu, který je měkký na dotek a zaručuje pohodlí během celého dne. Jeho střih je moderní a přizpůsobí se tvaru těla, což vytváří skvělý vzhled. Dámské tričko s potiskem The Rolling Stones je nejen skvělým způsobem, jak vyjádřit svou lásku k hudbě, ale také stylovým doplňkem pro každodenní nošení. Buďte součástí rockového dědictví s tímto úžasným tričkem!

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek