Dámské tričko s potiskem Ruského toy teriéra - skvělý dárek pro milovníky psů

Sleva Novinka
Produkt Dámské tričko s potiskem Ruského toy teriéra - skvělý dárek pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Patříte mezi milovníky malých plemen? Ruský toy teriér je malý a veselý pejsek, který bude zpříjemňovat vaše volné chvíle. Stylové a originální dámské tričko s potiskem Ruského toy teriéra pro milovníky a majitele tohoto plemene. Pokud jste majitelem tohoto plemene, pak vám toto tričko nesmí chybět v šatníku. Dámské tričko je skvělým dárkem na narozeniny nebo Vánoce. Toto triko se skvěle hodí do práce, k posezení s kamarády – prostě všude kam potřebujete. Potisk perfektně vynikne v bílé, šedé nebo černé barvě, ale vedle nešlápnete ani s jakoukoli barevnou variantou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi Vám motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek