Dámské tričko s potiskem Sibírsky husky - tričko pro milovníky psů

Produkt Dámské tričko s potiskem Sibírsky husky - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Triko s potiskem plemene Sibiřský husky není jen oblečení; je to výraz vášně a obdivu k tomuto majestátnímu a energickému psovi, který kráčí s námi v srdcích po zamrzlé tundře svého původu. Toto triko je výrazem oddanosti k plemeni a zároveň módním prohlášením pro každého milovníka těchto nádherných společníků. Potisk na tričku detailně zachycuje krásu a sílu Sibiřského huskyho. Jeho hustá srst, výrazné oči a charakteristický postoj jsou vše zachyceny v tomto výjimečném designu, který připomíná jejich královskou přítomnost a zároveň hravou povahu. Vyhotoveno na elegantním černém tričku, potisk plemenem Sibiřský husky vyniká výrazným kontrastem a precizním zobrazením. Je to víc než jen oděv; je to stylový projev lásky k plemenům psů a zároveň praktický doplněk pro každodenní život. Tričko není určeno pouze pro výlety do přírody, ale také pro nošení do práce nebo pro neformální setkání s kamarády. Představuje spojení stylu a vášně pro plemena psů, a proto je skvělým dárkem na narozeniny nebo Vánoce pro každého, kdo má rád tyto krásné společníky. Pro ty, kteří preferují jiné barvy, triko je k dispozici v různých barevných variantách. Bez ohledu na výběr barvy potisk plemenem Sibiřský husky vynikne svojí elegancí a výrazným zobrazením. Dejte svému stylu stylizovanou dávku husky krásy a síly. Darujte tričko s potiskem Sibiřského husky jako výjimečný dárek pro každého milovníka psů, který si váží jejich jedinečného charakteru a nádherného vzhledu. To není jen tričko, je to umělecký projev vášně pro tyto úžasné společníky.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek