Dámské tričko s potiskem Výmarský ohař- tričko pro milovníky psů

Produkt Dámské tričko s potiskem Výmarský ohař- tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tričko s potiskem plemene Výmarský ohař je výjimečným projevem vašeho oddání a vášně k této majestátné plemenité rase. Jedná se o dokonalý dárek pro každého milovníka psů, který ocení krásu a eleganci Výmarského ohařu. Jeho stylový design, zdobený výraznými obrazy těchto psů, činí z trička nezaměnitelný kousek oblečení. Toto triko není jen módním stylem, ale také projevem lásky k Výmarskému ohařovi. Jeho unikátní potisk zdůrazňuje charakteristický vzhled a hrdý postoj tohoto plemene. Nechte svět vidět, že váš čtyřnohý přítel je pro vás důležitý a že jeho krása je pro vás nekonečným inspiračním zdrojem. Vzhledem k jeho všestrannosti je toto triko skvělým dárkem pro každou příležitost. Ať už se jedná o oslavu narozenin nebo Vánoc, toto triko okamžitě vyčnívá svou jedinečnou estetikou. Jeho pohodlný střih činí z něj ideální kousek oblečení pro každodenní nošení, ať už jdete do práce nebo si jen užíváte volný čas s přáteli. S výrazným potiskem, který vynikne nejlépe na bílém nebo černém podkladu, máte možnost přizpůsobit si tričko podle svých preferencí. Kromě toho máte k dispozici také různé jiné barevné varianty, abyste si mohli vybrat tu, která nejlépe odráží váš osobní styl. Přejděte na novou úroveň ve vyjadřování své vášně k Výmarskému ohařovi a získejte toto exkluzivní tričko s potiskem, které vám umožní nést krásu a eleganci této plemenité rasy s hrdostí. Buďte styloví a vyjádřete svou lásku ke psům s tímto úžasným kouskem oblečení.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek