Dámské tričko s potiskem známé kapely Kiss - parádní tričko s kvalitním potiskem

Produkt Dámské tričko s potiskem známé kapely Kiss - parádní tričko s kvalitním potiskem z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám dámské tričko s neodolatelným motivem legendární rockové kapely Kiss! Toto tričko je dokonalým způsobem, jak projevit svou lásku k této ikonické skupině a zároveň vyjadřovat svůj jedinečný hudební styl. Tričko je vyrobeno z vysoce kvalitního a příjemného materiálu, který vám poskytne pohodlí po celý den. Jeho moderní střih se skvěle přizpůsobí vašemu tělu a dodá vám sebevědomí, ať už ho nosíte na koncertech, ve městě nebo doma. Motiv kapely Kiss, který zdobí toto tričko, je proveden s ohromujícími detaily a výraznými barvami. Objevíte na něm slavné tváře členů kapely, jejich charakteristické masky a samozřejmě neodmyslitelný jazyk Genea Simmonse. Tento stylizovaný design přitáhne pohledy fanoušků hudby po celém světě. Přidejte trochu rockového šmrncu do svého šatníku a udělejte si radost tím, že si pořídíte toto pánské tričko s motivem kapely Kiss. Buďte hrdým fanouškem a ukážte světu, že hudba je vaše vášeň!

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:XS,S,L,XL,2XL,3XL,M
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek