Dámské tričko s úžasným potiskem leoparda - skvělý dárek na narozeniny

Produkt Dámské tričko s úžasným potiskem leoparda - skvělý dárek na narozeniny z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Podívejte se na toto stylové dámské tričko s potiskem leoparda – je to móda, která do vašeho šatníku přinese zvířenou eleganci a odvážnou dávku divočiny. Realistický potisk leoparda na tomto tričku vás okamžitě přenese do srdce divočiny. Skvěle zachycuje každý detail této krásné šelmy, odvážně zdůrazňuje její nádhernou srst a vystihuje její přirozenou sílu. Toto triko je projevem vaší odvahy a sebedůvěry. Když ho obléknete, budete vzbuzovat pozornost a získáte dávku sebedůvěry. Je to ideální volba pro ženy, které se odváží ukázat svoji osobnost a vkus. Získejte tričko s potiskem leoparda a nechte svět vidět vaši divokou stránku. Buďte moderní, stylové a odvážné – toto triko vás k tomu bezpochyby přivede. Triko se perfektně hodí do práce, k posezení s kamarády, do fitka – prostě všude kam potřebujete. Potisk perfektně vynikne na černém tričku.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:XS,S,L,XL,2XL,3XL,M
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek