Dámské tričko Turistická šipka - modrá - ideální turistické tričko

Produkt Dámské tričko Turistická šipka - modrá - ideální turistické tričko z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hledáš turistické tričko s potiskem? Jsi vášnivou milovnicí přírody, hor a dobrodružství? Naše dámské turistické triko s turistickou šipkou je stvořeno pro ženy, které zbožňují objevování krás přírody a cestování. Triko zdobí ikonická turistická modrá šipka. Turistická šipka ti vždy ukáže správný směr na tvém výletě. Triko má elegantní střih, který se skvěle hodí pro aktivity v přírodě. Je dostatečně volné pro volný pohyb, ale zároveň zachovává ženský a stylový vzhled. Ať už se chystáte na horský výstup, trek po divoké přírodě nebo jednoduchý výlet do lesa, toto triko vám poskytne pohodlí, styl a důvěru. Dejte najevo svou vášeň pro dobrodružství a turistiku s naším dámským turistickým trikem. Objednejte si ho ještě dnes a buďte připravena na své další dobrodružství! Turistické triko je také vhodný dárek pro turistu. Ukaž, že jsi správný turista a kup si tohle turistické triko!

Triko je k dostání v několika variantách. Pokud by jste chtěli jinou barvu trika nebo potisku, napište nám na email info@beztvatriko.cz.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek