Dámské triko Grinch s ozdobami - skvělé vánoční triko

Produkt Dámské triko Grinch s ozdobami - skvělé vánoční triko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do vánoční sezóny s naším úžasným vánočním tričkem s potiskem Grinche zdobeného mnoha vánočními ozdobami! Grinch, ikonický vánoční postava, který se snaží ukrást radostné svátky, nám zde přináší zábavu a vtip se svým vlastním zajímavým stylem. Jeho tvář, vyjadřující kombinaci zvědavosti a nelítostného půvabu, je nyní ještě zajímavější, když je zdobená mnoha vánočními ozdobami. Toto triko není jen obyčejný kousek oblečení. Je to výkřik radosti, humoru a vánoční nálady! S Grinchem na něm zdobeným mnoha barevnými koulemi, světélkujícími světly a zvonky, toto triko je přímo živé zobrazení vánočního veselí. A jelikož je k dispozici ve dvou tradičních vánočních barvách – červené a bílé – máte možnost vybrat si tu, která nejlépe vyjadřuje váš osobní styl nebo která nejlépe zapadá do vaší vánoční výbavy. Ale co je to vlastně za postavu, která zdobí toto úžasné triko? Grinch je ten druh legendární postavy, která se stala symbolem odtržení od vánoční lásky a radosti. Jeho pokusy o sabotáž Vánoc ho však jen více slaví jako ikonu s humorem a charismatem, které v sobě skrývá i jemnou stránku. S tričkem Grinche zdobeným vánočními ozdobami, můžete vlastně ukázat, že i nejméně pravděpodobné postavy mohou být kouzlující a zábavné. A to není všechno! Tohoto vánočního Grinche můžete nosit i do práce, čímž z něj děláte víc než jen běžné vánoční tričko. Je to výkřik osobnosti a sebevyjádření, který bude rozhodně chytit pozornost vašich kolegů a přinést do vaší pracovní atmosféry ten správný dávku vánoční zábavy. Takže proč čekat? Nechte Grinche zdobeného vánočními ozdobami vstoupit do vašeho šatníku a nechte ho šířit radost a humor, kdekoli se vyberete!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Červená
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek