Dámské triko Grinch - skvělé vánoční triko

Produkt Dámské triko Grinch - skvělé vánoční triko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do vánoční atmosféry s naším působivým tričkem s potiskem Grinche, který zdobí vánoční čepici a drží v ruce veselou vánoční kouli! Toto triko je výrazem nejen vánoční radosti, ale také humoru a stylu, které jsou tak charakteristické pro tuto období. Grinch, ta nezapomenutelná postava, je symbolem odtržení od vánočního ducha a radosti. Nicméně, co mnozí nevidí, je jeho potenciál k přeměně a změně. Grinch nám ukazuje, že i ti nejzarytější skeptici mohou najít cestu k radosti a lásce. Naše triko s potiskem Grincha s vánoční čepicí a koulí je dostupné ve vánočních barvách - červené a bílé. Červená symbolizuje vášeň a radost, kterou vánoční období přináší, zatímco bílá evokuje čistotu a svěžest nového začátku. A proč byste si měli vybrat právě toto triko do práce? Protože je to výborný způsob, jak přinést trochu vánoční radosti a humoru do pracovního prostředí. S Grinchem, který se na vás dívá z vašeho trička se svou vánoční čepicí a veselou koulí, budete určitě vypadat trendy a zároveň přinášet úsměvy na tváři svým kolegům. Takže neváhejte – dopřejte si toto vánoční tričko s potiskem Grinche do práce a nechte ho šířit radostnou atmosféru v okolí! Je to ideální způsob, jak oslavit vánoční sezónu se stylem a humorem, které nese tento ikonický vánoční hrdina.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Červená
Dostupné velikosti:XS,S,L,XL,2XL,3XL,M
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek