Dámské triko k 40. narozeninám s potiskem 39+fuck off

Produkt Dámské triko k 40. narozeninám s potiskem 39+fuck off z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 379 Kč. Celý popis 379 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Narozeninové tričko pro dámu, která slaví své 40. narozeniny – symbol života plného zkušeností, sebevědomí a krásy. Toto triko je dokonalým způsobem, jak oslavit tento významný milník a vyjádřit svou sílu a eleganci. Oslavte své 40. narozeniny ve stylu s tímto dámským narozeninovým tričkem, které je speciálně navrženo pro tuto výjimečnou příležitost. Nechte svět vědět, že jste připravena pro další kapitolu svého života a že se těšíte na to, co přináší. Dámské triko s potiskem 39+fuck off dokonale vystihne to, že smysl pro humor vám zaručeně nechybí. S jemnou ironií a vtipem, tento potisk vytváří úsměvnou narážku na skutečný věk, přičemž zároveň dává jasně najevo, že jste připraveni zavřít dveře minulosti a otevřít se novým zkušenostem a dobrodružstvím. Oslavte tento věk s humorným nádechem a potěšte se ze všech možností, které přináší nová kapitola vašeho života. Dámské tričko se perfektně hodí do práce, k posezení s kamarády – prostě všude kam potřebujete. Toto triko je skvělým způsobem, jak propojit styl s pohodlným outfitym, který se hodí do různých situací. Potisk perfektně vynikne na bílém či černém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou.

Pokud byste rádi na tričku jiný věk než 40, stačí napsat do poznámky. Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek