Dámské triko Kostlivec dab dance - vtipné vánoční triko

Produkt Dámské triko Kostlivec dab dance - vtipné vánoční triko z kategorie košile a topy od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 200 Kč. Celý popis 200 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto dámské vánoční tričko je výjimečnou kombinací dvou světů: klasické postavy Kostivce a moderního tanečního trendu – dab dance. Kostivec je výrazně vyobrazen, zvedá jednu ruku do charakteristické pozice dab dance, zatímco druhá ruka je uvolněně natažená. Jeho lebka má úsměv a výraz radosti, s jasně vyjádřenýma očima, které dodávají potisku život a energii. Toto vánoční tričko s Kostivcem v dab dance póze je dokonalým spojením tradiční postavy s moderním a populárním tanečním stylem. Vytváří veselou a hravou atmosféru, která je ideální na Vánoce, když je zábava na každém rohu. Toto triko není jen vtipné a originální, ale je také stylové a vhodné do každé příležitosti - ať už na práci nebo na posezení s kamarády. Jeho jasná barva a vesele tančící Kostivec jistě přitáhnou pozornost a přinesou úsměv na tvář každého, kdo ho uvidí. Vánoční nálada a moderní taneční zábava spojené v jednom tričku!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:S
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek