Dámské triko Retro sunset - triko pro milovníky cestování

Produkt Dámské triko Retro sunset - triko pro milovníky cestování z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto retro sunset pánské triko je časovou kapslí návratu do minulosti, která spojuje krásné letní západy slunce s vášnou pro cestování. Jeho zajímavý design zachycuje pohled na slunný západ nad exotickými místy a přinese vám pocit dobrodružství a svobody. Triko je vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, který je pohodlný na nošení a zároveň odolný. Jeho měkká tkanina a retro střih vám zajišťují pohodlí během celého dne. Bez ohledu na to, jestli se vydáváte na cestu do světa nebo prostě chcete sdílet svou vášeň pro cestování, toto triko je správnou volbou. Pro milovníky cestování je toto triko skvělým způsobem, jak vyjádřit svou lásku k prozkoumání nových měst a kultur. Jeho retro sunset potisk nese s sebou dávku nostalgie, která může vzbudit vzpomínky na dovolené a dobrodružství. Toto triko je skvělým dárkem na Vánoce nebo na narozeniny pro ty, kteří milují cestování a dobrodružství. Je to způsob, jak podpořit jejich vášeň a pomoci jim zachytit krásu světa ve stylu. Objednejte si toto úžasné retro sunset triko a dejte jej svým blízkým jako dárek. Buďte inspirací pro jejich cestovatelské sny a nechte je nosit svou vášeň na hrudi s hrdostí.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek