Dámské triko s potiskem Houby volají - triko pro houbařky

Produkt Dámské triko s potiskem Houby volají - triko pro houbařky z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám naše exkluzivní dámské triko s originálním potiskem, který osloví každou vášnivou houbařku! Naše triko s potiskem houby volají je nejen stylové, ale také vyjádří vaši lásku k houbaření. Design trička v sobě spojuje umění a vášeň pro houbaření, přičemž každý detail je pečlivě promyšlen. Potisk houby volající do lesa vytváří autentický a přírodní dojem, což z něj činí ideální volbu pro všechny milovnice lesa a houbaření. Triko je vyrobeno z kvalitních materiálů, které zaručují pohodlí po celý den. Jeho lehký a prodyšný materiál je ideální pro aktivity v přírodě, ať už se vydáváte na houbaření nebo si užíváte volného času ve volné přírodě.  Své okolí okouzlíte nejen svými houbařskými dovednostmi, ale také stylovým a originálním oblečením. Tohle triko není jen o módním prohlášení, ale i o vyjádření lásky k přírodě a radosti z houbaření. Zakomponujte do svého šatníku kousek, který vás bude provázet na každém houbařském dobrodružství. S naším dámským trikem s potiskem houby volají budete nejen pohodlně oblečeny, ale také stylově vyzbrojeny pro každý výlet do lesa. Připravte se na sezónu s hrdým výrazem houbařky na prsou!

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek