Dámské triko Tep motorkářky - ideální dárek k narozeninám nebo jen tak pro radost

Produkt Dámské triko Tep motorkářky - ideální dárek k narozeninám nebo jen tak pro radost z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč 369 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám dámské triko s výjimečným designem, které nechá v srdci každé motorkářky rytmovat tep vašeho vášnivého zájmu o jízdu na motocyklu. Toto triko se zajímavým potiskem tepu motorkáře je nejen stylovým oblečením, ale také výrazem vášně a svobody spojené s motocyklovým dobrodružstvím. Na přední straně trička naleznete detailně potlačený tep motorkáře, který symbolizuje dynamiku a vášeň pro rychlost. Tento stylový design není jen vizuálním lákadlem, ale také výrazem vaší oddanosti motocyklistickému stylu života. Triko je dostupné v elegantní černé nebo čisté bílé barvě, kde potisk vynikne s maximálním kontrastem. Nicméně, abychom vyhověli různým vkusům, nabízíme také širokou paletu barevných variant. Takže, jestli si vyberete tradiční barvy, nebo se rozhodnete pro něco výraznějšího, tento kousek oblečení bude jistě poutat pozornost. Toto triko není jen pro jízdu na motorce. Jeho univerzálnost mu umožňuje skvěle zapadnout do různých situací – ať už je to v práci, při posezení s kamarády, nebo samozřejmě, při vzrušujících jízdách na motorce. Jeho pohodlný materiál a výrazný design dělají z tohoto trička výjimečný kousek do každodenního šatníku vašeho motocyklového života. Dopřejte si nebo obdarujte vášnivou motorkářku výjimečným dárkem na narozeniny nebo Vánoce. Toto triko nejenže odráží vášnivý život motorkáře, ale také důvěru a eleganci, která je s tím spojena. Nechte tep vašeho motocyklového srdce bít v souladu s touto stylovou a unikátní módní volbou.

Triko je k dostání v několika barevných variantách. Pokud byste chtěli jinou barvu trička nebo potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek